MOS-brigade ging controleren: Zet je naam erop!

Als MOS-school willen we zorgen voor zo weinig mogelijk afval. We vragen dus om koeken in een koekendoos mee te brengen. Helaas staat niet op elke koekendoos een naam en dan blijven sommige dozen rondslingeren op de speelplaats. De MOS-brigade, met daarin kinderen van de 2e kleuterklas tot en met het zesde leerjaar, ging op maandag 13 november in alle klassen controleren of de namen op de koeken- en fruitdozen stonden. Wie niet in orde was, kreeg een sticker. Hopelijk hebben ze hun naam dan op de doos geschreven want binnenkort staan we aan de schoolpoort voor een controle. Als je naam op je brooddoos, drinkfles, koekendoos en fruitdoos staat, krijg je een beloning! Hopelijk mogen we veel beloningen uitdelen! (en hebben we minder verloren voorwerpen)

Comments are Disabled